Broileri,  Juhlat,  Riisi

Igorin kanaa

Minulla on jo pidempään ollut to do-listalla Peggyn pieni punainen keittiö-blogin Igorin kana. Glorian Ruoka ja Viini-lehti valitsi tämän ruuan vuoden hauskimmaksi blogiruuaksi. Isänpäivänä oli sopiva hetki kokeilla tätä ohjetta, joka on melko tuhti ruoka, koska smetenaakin tulee kolme purkkia. Igorin kana oli oikein hyvää ja valmistui helposti. Itseäni puhutteli eniten kanan päällä olleet suolakurkun palat. Lisukkeen tarjosin riisiä ja raikasta salaattia.

Ohjeen Igorin kanaan löydän Peggyn blogista. https://pienipunainenkeittio.com/igorin-kana-alkuperainen-resepti/

Igorin kanaa Isänpäivän päivällisenä
Igorin kanaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *