Broileri,  Pasta

Palermon pasta

Arkiruuan tulee usein olla nopeasti valmistuvaa, kaikille maistuvaa sekä ravitsevaa. Nämä ehdot olivat taas pöydällä kun ajelin Kuopiosta tuömatkalta kotiin ja siellä odotti nälkäiset poikani. Tämä Valion ohje oli helppo ja ruoka oli pöydässä puolessa tunnissa.

Ohje:

1 pkt broilerin fileitä

1 rkl voita

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1-2 valkosipulinkynttä

250 g pastaa

3dl ruokakermaa ja 2 1/2 tl currya tai valmista Valion kermaista currykastiketta

1 dl vettä

75 g mozzarella raastetta

1 rkl tuoretta rakuunaa

Leikkaa broileri suupaloiksi. Paista voissa kypsiksi. Kuori ja silppua valkosipuli ja lisää pannulle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Keitä pasta ohjeen mukaan ja ota 1 dl keitinvettä talteen. Lisää curry ja ruokakerma broilerien joukkoon. Anna kerman kiehahtaa. Maista ja lisää tarvittaessa currya. Lisää juustoraaste ja kuumenna kunnes juusto sulaa kastikkeen joukkoon. Lisää pastan keitinvettä 1 dl. Lisää kypsä ja valutettu pasta pannulle broilerin joukkoon. Sekoita. Silppua rakuuna ja koristele ruoka sillä. Nosta tarjolle ja herkuttele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *