• Aasia,  Grillaus,  Juhlat,  Liha,  Nuudeli

    Thai-marinoidut possuvartaat, cashewdippi ja nuudelisalaatti

    Tein tämän pääsiäisenä, koska silloin oli enmmän aikaa kokata kastikkeita myöten. Olen tehnyt tämän ohjeen mukaan aiemminkin, mutta tein tämän silloin broilerista. Tällä kertaa päätin tehdä kuitenkin ohjeen mukaan possusta, koska pääsiäisen ruuista moni muu oli jo broileria. Tässä ohjeessa possu marinoidaan kookosmaidossa. Se ei anna vahvaa kookoksen makua, mutta hieman pehmeyttä kuitenkin ja toimii mielestäni erittäin hyvin. Unohdin laittaa possun illalla marinadiin, joten tällä kertaa marinointi kesti 6 tuntia. Lisukkeet valmistuvat nopeasti, cashewdippikin on hyvin helppo valmistaa. Tarjosin osan nuudeleista ilman kasviksia, koska minulla oli myös vieraita lapsia ruokapöydässä, niin varmistin että kaikki saivat syödäkseen. Lisänä tarjosin sweet-chilikastiketta, vaikka nuudelisalaatti oli jo valmiiksi maustettu, koska halusin ainakin omaan annokseeni…