• Broileri,  Pasta

    Pesto-kanalasagne

    Tätä lasagnea olen tehnyt jo 90-luvulta lähtien. Ohjeen olen repäissyt talteen Valion reseptivihosta, joita sai tilata kerran kuussa maksutta kotiin. Tämän irtirepäistyn sivun alalaidassa lukee 4/98 eli 25 vuotta on kulkenut tämä ohje jo mukanani. Tämän lasagnen juusto on Koskenlaskija sulatejuusto, joten lasagne on koostumukseltaan hieman raskaampi kuin tavallinen lasagne, mutta maultaan kyllä todella hyvä. Ja myös hyvää vaihtelua perinteisen lasagnen rinnalle helppona uuniruokana. Teen nykyään aina lasagnet tuore pastasta, kyspyy tasaisemmin ja nopeammin. Ohje: 9 lasagnelevyä 1 pkt broileria (hunajamarinoituja tai marinoi itse 30 minuuttia ennen) 1 sipuli Marinadi: 3 rkl oliiviäljyä 1 rkl sitruunanmehua 1 rkl hunajaa Mustapippuria ja suolaa Juustokastike: 3 rkl voita 3/4 dl vehnäjauhoja 8…