Tämä resepti tuli vastaan, kun tarvitsin ruuan, jonka pojat voisivat lämmittää itse seuraavana päivänä valmistuksesta. Mielestäni kaikki ruuat, eivät maistu lämmitettyinä niin hyvältä, mutta lasagen ja muut laatikot mielestäni toimivat myös lämmitettyinä. Tässä ohjeessa kananjauhelihan joukkoon lisätään maitoa ja se tuntui aluksi hieman arveluttavalta, mutta tässä ohjeessa yhdistetään maitokastike ja lihakastike, eikä tehdä erikseen kuten lasagnessa yleensä, joten lopputulos oli sama. Sitruuna maistui vain hyvin vähän, joten jos pidät sen mausta, niin lisää vähän reippaammin. Meillä se toimi hyvin näin, vain pieni aavistus maussa. Käytin taas tuore lasagnea, joka mielestäni kypsyy kuiva lasagnea paljon paremmin. Tämän ohjeen löysin Valion sivuilta. Ohje: (Tuore) Lasagnelevyjä 2 rkl rypsiöljyä 600 g kanan jauhelihaa…