Jauheliha,  Pasta

Punajuuri-jauhelihakastike homejuustolla

Punajuuren ja homejuuston yhdistelmä on lyömätön, se toimii aina! Jauhelihakastikkeeseen saa uutta twistiä, kun siihen yhdistää myös punajuuren ja homejuuston. Tämän kastikkeen kanssa kannattaa tarjoilla pastaa, johon kastike tarttuu hyvin, sellainen on esimerkiksi fusilli. Punajuurta riittää kaksi kappaletta ja ne voi ostaa valmiiksi kypsinä, joita esimerkiksi myy oma lähi Citymarket vakuumiin pakattuna.

Ota tämä ohje kokeiluun, uskon että pidät siitä!


Punajuuri-jauhelihakastike homejuustolla

Ohje:

1 sipuli hienonnettuna

400 g jauhelihaa

2 keitettyä punajuurta

2 dl ruokakermaa

1 lihaliemikuutio

1/ 2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 dl homejuustomurskaa

Oliiviöljyä

1 pss fusillia

Silpu sipuli ja kuulota. Raasta kypsät punajuuret. Lisää jauheliha pannuun ja paista kypsäksi. Lisää punajuuri joukkoon ja sekoita. Mausta ja lisää ruokakerma ja lihaliemikuutio kastikkeeseen. Keitä sekoitelleen. Lisää homejuusto ja anna sulaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Sekoita kypsän fusillin kanssa ja koristele basilikalla tai lehtipersiljalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.