Alkupala,  Iltapala,  Kasvisruoka,  Suolainen piiras,  texmex

Kasvisquesadillat nopeana iltapalana

Olimme syöneet aikaisin ja illalla teki voileipää tuhdimpaa iltapalaa mieli. Minulla oli kaikki nämä ainekset valmiina kaapissa, joten tämä iltapala syntyi helposti. Tein ensin avocadosalsan ja sitten paistoin quesadillat kuivalla pannulla nopeasti molemmin puolin.

Kasvisquesadilla

Salsa:

1 avocado

2 kypsää tomaattia

1 varhaissipuli/hopeasipuli

Tuoretta korianteria

1/2 limen mehu

Mustapippuria ja suolaa

Kuori ja pilko avocado. Pirskota lime sen päälle. Puolita tomaatit. Poista siemenet ja kanta sekä kuutioi liha. Silpu sipuli. Yhdistä kaikki ainekset astiaan ja anna tekeytyä hetki.

Avocadosalsa

Quesadilla:

4 tortillalettua

3/4 prk (Santa Maria) Mild Salsaa

1/2 pss Mozzarella raastetta

Laita yksi tortillalettu lautaselle ja laita sen päälle noin 4 rkl juustoraastetta ja tämän jälkeen 4 rkl salsaa. Levitä tämän päälle vielä noin 3 rkl juustoraastetta ja laita toinen tortillalettu päälle. Paista kuivalla pannulla noin minuutin ajan, käännä ja paista toinen minuutti. Jaa lettu neljään osaa ja lisää salsaa päälle. Valmista samoin toinen quesadilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *