Olimme syöneet aikaisin ja illalla teki voileipää tuhdimpaa iltapalaa mieli. Minulla oli kaikki nämä ainekset valmiina kaapissa, joten tämä iltapala syntyi helposti. Tein ensin avocadosalsan ja sitten paistoin quesadillat kuivalla pannulla nopeasti molemmin puolin.

Salsa:
1 avocado
2 kypsää tomaattia
1 varhaissipuli/hopeasipuli
Tuoretta korianteria
1/2 limen mehu
Mustapippuria ja suolaa
Kuori ja pilko avocado. Pirskota lime sen päälle. Puolita tomaatit. Poista siemenet ja kanta sekä kuutioi liha. Silpu sipuli. Yhdistä kaikki ainekset astiaan ja anna tekeytyä hetki.

Quesadilla:
4 tortillalettua
3/4 prk (Santa Maria) Mild Salsaa
1/2 pss Mozzarella raastetta
Laita yksi tortillalettu lautaselle ja laita sen päälle noin 4 rkl juustoraastetta ja tämän jälkeen 4 rkl salsaa. Levitä tämän päälle vielä noin 3 rkl juustoraastetta ja laita toinen tortillalettu päälle. Paista kuivalla pannulla noin minuutin ajan, käännä ja paista toinen minuutti. Jaa lettu neljään osaa ja lisää salsaa päälle. Valmista samoin toinen quesadilla.