Aasia,  Broileri,  Nuudeli

Gochujang-nuudelit

Nuudeleita toivottiin ruuaksi, joten etsin ohjetta ja vastaan tuli tämä ohje Soppa365 sivustolla. Tässä ohjeessa on paljon erikoisia raaka-aineita, joten tarkista etukäteen kaapistasi, että sinulla on kaikki tarvittava. Tämä nuudeli on melko tulinen, mutta siihen meidän perhe on tottunut ja kaikki tykkäsivät. Broilerit marinoin jo edellisenä iltana, koska se nopeutti seuraavan arkipäivän ruuan valmistusta. Tiesin että viimeisen Teamsin loppumisen ja jäähallille lähdön väliin ei paljon aikaa jää. Tätä nuudelia teen varmuudella uudelleenkin.

Cochujang-nuudelit broilerilla

Ohje:

Marinadi:

3 rkl rypsiöljyä

1 rkl seesamiöljyä

2 rkl riisiviinietikkaa

1 tl jauhettua inkivääriä

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 pkt broilerin (sisä)fileetä

Muut ainesosat:

1 punainen paprika

1/2 kesäkurpitsa

400g nuudelia

1 rkl seesaminöljyä

2 rkl seesaminsiemeniä

2 vartta kevätsipulia silputtuna

1 ruukku korianteria

1 lime lohkoina

Rapeaa chiliöljyä (Pirkan Parhaat)

Kastike:

2 rkl gochujang-tahnaa

1 rkl tamarinditahnaa

1 rkl soijakastiketta

1 rkl ketjap manista

1 rkl seesamiöljyä

1 rkl riisiviinietikkaa

1-2 rkl vettä

1 tl worcestershire-kastiketta

Viipaloi broileri ja laita marinadiin, hetkeksi tai päivää ennen. Paahda seesaminsiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenenään.

Paista broilerit kypsiksi seesamiöljyssä. Lisää paprika ja kesäkurpitsa pannulle

Kasvikset paistuvat pannulla broilerin jälkeen

Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Lisää kastike pannulle, kun kasvikset ovat hieman paistuneet, mutta ovat yhä rapeita. Lisää nuudelit pannulle ja sekoita.

Tarjoa kevätsipuli, korianteri, limet, chiliöljy ja seesaminsiemenet erikseen. Jokainen voi laittaa annoksensa päälle mitä haluaa.

Tarvittavia raaka-aineita kastikkeeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *